Door de combinatie van mijn werk- en levenservaring, kan ik een bijdrage leveren aan de empowerment, energiemanagement en time-management skills van medewerkers binnen het onderwijs, zodat zij een krachtigere positie kunnen bewerkstelligen zowel binnen als buiten hun officiële functie. Ik bied hierbij de volgende vormen aan:

Een dag of dagdeel in house binnen jouw organisatie. Geïnteresseerden kunnen vervolgens al dan niet op afspraak binnenlopen voor een informatief gesprek of een ontdekkingssessie van maximaal 60 minuten.
Een dagdeel in house een workshop voor medewerkers binnen jouw onderwijsinstelling. De workshop richt zich op het bevorderen van de zelfredzaamheid van de deelnemers. Onderdelen bestaan uit zowel individuele analyses als groepswerk/opdrachten.
Individuele coachingssessies voor de onderwijsprofessional. Dit kan in company of in mijn praktijk aan huis. Coachingssessies duren 60 tot 120 minuten, afhankelijk van de vraag en de wensen van de medewerker.
Om echte structurele veranderingen door te voeren is het mogelijk ervoor te kiezen om met mij een traject aan te gaan. Dit duurt minimaal 3 maanden waarbij de medewerker gemiddeld 2 keer per maand met mij een sessie heeft van 2 uur (120 minuten). De sessie kunnen in company plaatsvinden of in mijn praktijk aan huis.

Wat levert het u op?

  • Dagelijkse stressreductie door doeltreffende multi inzetbare interventies;

  • Interventies die zelfredzaamheid van medewerkers bevorderen;

  • Positieve flow en empowerment van medewerkers vertaalt zich door naar meerdere lagen in de organisatie;

  • Op de lange termijn minder ziekteverzuim en burn-out preventie.

Gratis en vrijblijvende ontdekkingssessie aanvragen