In 6 sessies van 120 minuten laat ik je ervaren hoe je op een eenvoudige praktische wijze meer vanuit heartflow kan leven, sporten, werken, ondernemen. Hoe je door eenvoudige doeltreffende multi-inzetbare tools binnen enkele minuten helderheid in je hoofd creëert en ontspanning in je lijf. En vanuit die relaxte modus kom jij makkelijker en met meer energie in beweging.

Onbewust leren we al van jongs af aan, om het gaspedaal in te drukken als we ons geremd voelen. Tandje erbij, stapje harder. Waar een wil is, is een weg. Dus gaan met die banaan! Vaak ook met succes. Maar nooit zonder dat het de nodige innerlijke strijd, energie en emoties heeft gekost. Als je bij je auto het gas- en rempedaal tegelijk indrukt, gaat er ook iets niet helemaal goed toch?

Er is een veel eenvoudigere manier, om jezelf heel snel weer in die moeiteloze flow te krijgen. Eén die vanuit de nieuwste menswetenschappen bewezen effectief is. Die honderdduizenden mensen over de hele wereld al toepassen. Van topsporters, CEO’s, tot de kruidenier op de hoek. En die ook nog eens kinderlijk eenvoudig is. 

Eclectisch staat voor een mix van verschillende methodes gebaseerd op de nieuwste menswetenschappen en integreert de beginselen van onder andere het werk van Bruce Lipton, Candace Pert, Tom Campbell, Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Brandon Bays, Byron Katie in één holistische aanpak. Als individuele coach in Nijmegen pas ik deze effectieve methodes toe.

Tarief: 1275,- inclusief btw

Plan een gratis ontdenkkingssessie
Individuele coach Nijmegen

“Als Eclectische & Empowerment coach heb ik een open-minded benadering die uitgaat van een holistische blik op de wereld en van een gelijkwaardige relatie tussen cliënt en coach, vanuit de kracht en perfectie van ieders unieke talenten.”

Meer over mij