In 10 sessies van 120 minuten laat ik je ervaren hoe je op een eenvoudige praktische wijze meer vanuit heartflow kan leven, sporten, werken en ondernemen. Hoe je door eenvoudige doeltreffende multi-inzetbare tools binnen enkele minuten helderheid in je hoofd creëert en ontspanning in je lijf. En vanuit die relaxte modus kom jij makkelijker en met meer energie in beweging

Onbewust leren we al van jongs af aan, om het gaspedaal in te drukken als we ons geremd voelen. Tandje erbij, stapje harder. Waar een wil is, is een weg. Dus gaan met die banaan! Vaak ook met succes. Maar nooit zonder dat het de nodige innerlijke strijd, energie en emoties heeft gekost. Als je bij je auto het gas- en rempedaal tegelijk indrukt, gaat er ook iets niet helemaal goed toch?

Er is een veel eenvoudigere manier, om jezelf heel snel weer in die moeiteloze flow te krijgen. Eén die vanuit de nieuwste menswetenschappen bewezen effectief is. Die honderdduizenden mensen over de hele wereld al toepassen. Van topsporters, CEO’s, tot de kruidenier op de hoek. En die ook nog eens kinderlijk eenvoudig is. 

In dit traject gaan we nog dieper op zoek naar hoe bevrijd je je bodymind van vastzittende emoties en oude trauma’s? Bereik rust, vertrouwen en overgave door het toepassen van simpele methodes. Leer (weer) handelen vanuit wie je werkelijk bent en volg je hart. 

Law of attraction: hoe creëer je eigen werkelijkheid? Maak kennis met de wet van aantrekkingskracht en leer hoe jij de dingen kunt aantrekken waar je naar verlangt. Zodat je next level kunt gaan op alle vlakken van je leven. 

Moeiteloos volledig uit je comfortzone gaan

Overtref jezelf door elke dag het maximale uit het leven te halen juist door zelfcontrole los te laten en schaamteloos te gaan doen wat je echt wil!

En als die oude patronen weer terug komen, herken je ze, deze keer,  je accepteert ze, laat los en gaat in no time weer over op het zelfhelende vermogen.

Lach om jezelf lach het leven tegemoet en zo kom ook jij op het feestje van jezelf!

En ga onbegrensd en bevrijd leven, sporten en ondernemen reizen

Eclectisch staat voor een mix van verschillende methodes gebaseerd op de nieuwste menswetenschappen en integreert de beginselen van onder andere het werk van Bruce Lipton, Candace Pert, Tom Campbell, Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Brandon Bays, Byron Katie in één holistische aanpak. Met individuele coaching in Nijmegen worden deze methodes effectief toegepast.

  • 10 sessie van 120 minuten
  • Persoonlijke werkmap
  • 10 reflectieverslagen 
  • Gedurende minimaal 9 maanden
  • 1 evaluatiesessie als nazorg binnen 1 jaar 

Tarief: 1575 inclusief btw

Plan een gratis ontdenkkingssessie
Individuele coach Nijmegen

“Als Eclectische & Empowerment coach heb ik een open-minded benadering die uitgaat van een holistische blik op de wereld en van een gelijkwaardige relatie tussen cliënt en coach, vanuit de kracht en perfectie van ieders unieke talenten.”

Meer over mij