Wil je echte structurele veranderingen in je leven doorvoeren dan kun je kiezen om met mij het In Verbinding  traject aan te gaan. De focus ligt op de body-mind connectie, de verbinding met jezelf.

Hartcoherentie en de vijf beginselen met groei spelen hierin de belangrijkste rol in. Tijdens jouw traject nodig ik je uit om kennis te nemen van deze beginselen en ze in  je leven toe te (gaan) passen. Na iedere sessie mail ik je een toelichting op 1 van de  5 beginselen met wat oefeningen die daarbij passen. Het zal je helpen om sneller je  doelen te bereiken. Niet alleen nu, maar voor de rest van je leven. De Vijf beginselen van Groei zijn universele ingrediënten die je nodig hebt om een  natuurlijke staat van flow te ervaren. In deze staat doet onze intuïtie, onze gut  feeling, bijna al het werk voor ons. Beslissingen worden moeiteloos genomen,  stappen worden moeiteloos gezet en prestaties worden makkelijker geleverd op een  hoger niveau dan we ooit via de rationele weg zouden kunnen bereiken.  

Het Traject in Verbinding duurt minimaal 3 maanden waarbij je gemiddeld 2 keer per maand met mij een sessie hebt van 2 uur (120 minuten).

De sessie duurt gemiddeld 120 minuten, afhankelijk van de intensiteit van de sessie en de behoefte die er op dat moment is. Je ontvangt altijd een verslag na afloop en afhankelijk van je eigen behoefte opdrachten die je in je dagelijks leven kan integreren.  Ik ben gedurende het hele traject voor jou bereikbaar, ook buiten kantooruren en tevens voor een stukje nazorg.

Een traject omvat 16 coachingsuren (8 sessies) verdeeld over 3 tot 6 maanden afhankelijk van jouw behoefte. 

 De kosten zijn € 1425,- inclusief BTW.

Eclectisch staat voor een mix van verschillende methodes gebaseerd op de nieuwste menswetenschappen en integreert de beginselen van onder andere het werk van Bruce Lipton, Candace Pert, Tom Campbell, Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Brandon Bays, Byron Katie in één holistische aanpak. Als individuele coach in Nijmegen pas ik deze effectieve methodes toe.

Plan een gratis ontdenkkingssessie
Individuele coach Nijmegen

“Als Eclectische & Empowerment coach heb ik een open-minded benadering die uitgaat van een holistische blik op de wereld en van een gelijkwaardige relatie tussen cliënt en coach, vanuit de kracht en perfectie van ieders unieke talenten.”

Meer over mij